Monthly Archives: March 2012

migrate

Standard

halo2 hai2 my dear readers,

mulai hari ini, blog aku dah berpindah ke blogspot. bukan wordpress lagi dah. syg jugak rasanya tinggalkn wordpress ni memandangkn aku start berblogging dari sini. tapi apakan daya, wordpress sgt limited utk nk edit & tambah widget.bnyk yg x compatible.so, aku amek keputusan utk berpindah.hehe.nasib baik semua post kat sini boleh export ke blogspot..hoyeahh.tapi aku xkan delete yg ada kt sini.semuanya kenangan tuuu…heee

wah, dah panjang membebel tapi link ke blog baru x bg pon lagi.haha.oke la, ni link to my new blog.

happy reading!!mmmuuaahhh!! 😛

maksu kayoo!!haha

Standard

hoyeahhh!!!

maksu irdina kayo..baru dapat duet MARA riban2.oleh iu mari kita pow dia cukup2.haha.haritu janji nak bagi hadiah kat irdina kannnn…jangan buat2 lupa yaa.hahaha.

memandangkan hujung minggu lepas satu family ada, so amat seswailah kita pow maksu irdina ni..haha.ingat nak ajak makan ikan bakar kat penang, tapi kesian la pulak kan.menangeh maksu dia satgi.haha.tunggu ummi irdina dpt bunus **banyak mn la nak dapat kali ni..iskisk**, nnti ummi belanja makan sana.hooohooo.oleh itu, kali ni maksu irdina belanja makan di secret recipe.**pt buntaq dah makin maju..ada secret recipe woo…woottt woottt**dah la.maleh nak stori panjang2. nak tempek gambar ja.mari layann.. 😛

mengantuk pulok irdina ni..**ya la, patutnya time irdina tidoq tu.isk isk**

muka orang kaya.haha

choc cheese berries. our fav.

chicken parmigiana

noodle in tom yum soup

pan grilled dory with lobster sauce**x sedap.**

muka hepi sebentar.haha

sayang budok nih!!mmuuahhhh!!!

okeee…sekian saja laporan makan2 kali ni..**ya la tewwww**

baibai.