my october

Standard

hola holaaaaaa….

ni mebi entri last aku sementara aku masih ada internet access kat kampung nih.hehe.skrg da masuk 37 minggu.baby da full term n bila2 masa saja baby akan keluar **eksaitednyaaa(+nevess)..hee** plan asal nak start maternity leave 10/10/11. tapi disebabkan oleh aku mengalami pelvic pain yg melampau, dokter x bg aku pi keja dah n dia bg mc smpai la start maternity leave aku tu. lagi pulak baby dak cukup matang n dokter kata bila2 masa aku boleh deliver.

So, hubby akn blik SK sorang2.wuu.cedih2.ikutkn hati nk ikut tapi semua org x bg sbb takut aku terberanak tgh jalan.hakhak.ole itu,stand by ja la kt kg.ujung mggu ni hubby akn blik lg.cian dia asek ulang alik.walopon dah besa tapi penat kutt.huu..aku plak dah lama berangan nk p konvo adik aku n petom ujung mggu nih.mmg x dapat lee..huu.cedih lagiii..wuwu.

Oke la, nk bebel banyak2 pn da x larat.next week kalu aku x deliver lagi n balik mai alma, leh la aku update lg.kt alma ada tenet.hee..kt tg pendang xdak tenet sbb org suka curi kabel tm.huhuh..okies, baibai for now. Doakan aku selamat melahirkan baby yg kiut miut dan sehat semuanya.

P/s: mintak2 la hubby subscribe no celcom data plan kt aku.leh dpt bb pree satu.leh update live from tg pendang.hoho

Advertisements

6 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s