counting days~

Standard

ya..aku sedang mengira hari untuk berjumpa dengan baby cute di dalam perot nih.hish..makin cuak lak rasa..macam2 perasaan bercampur aduk.x sabar, eksaited n takut pun ada…dah la aku xpenah handle baby..maklumla, adik beradik sikit.beza aku ngn adik aku 3 tahun ja. mana la aku reti nak jaga baby nih.aku besaq, adik aku pon makin besaq.haha

ekceli, aku ada lagi koleksi gambar scan 3D baby.kali ni memang dia tunjuk muka abeh la..ini yg scan kat kpj penang.baik betui dokter tu nak scan 3D lg kat aku..masa ni baby sangat aktip x hengat. dokter pun susah nak capture gambaq dia.isk2.igt nak aplod tapi hubby x bagi lagi..dia suh simpan dalam purse ja.hehe..mana leh tunjuk lagi.tunggu baby aku lahir nanti aku aplod yang real punya…ngeeee…geram2 tengok pipi bulat dia.hee…dua2 dokter kat hospital yg aku booking kata baby aku montel n chubby..haha..

barang2 baby aku x packing lg.isk3..minggu lepas balik kampung, aku bawak balik suma baju baby sbb nak basuh n tinggal half baju2 dia kat sana.sebenarnya saja bawak balik sebab nak tunjuk kat mak aku..nak bagi mak eksaited lebih.haha..mak aku siap nak blikan katil baby lengkap dengan aksesori kelambu suma. sebbek aku da beli katil baby awai2. hoho..

aku rasa macam sikit sangat ja baju anak aku nih..mak aku plak kata banyak. oke, bek kita ikut cakap orang yg lebih berpengalaman. 🙂 tengok baju2 tu pun aku dah rasa geram.ngeee…minggu nih nak habiskan soping barang2 baby..ada sikittttttttt ja lagi..hoho..tapi aku still x dapat cari napkin bercorak yang aku nak..dalam website anakku ada multiprinted napkin tu tapi bila aku pi outlet anakku sampai kat penang, tadak punnnn…huuuu

 

aku ada nampak kat mothercare, tapi harganya mau tau laaa kalu nak compare ngn brand lain. aku dah kuciwa daa n da masuk tahap x kesah la napkin kosong pun tapi tiba2 hubby memberi harapan kat aku.hoho..mebi sebab kesian kat aku yang nak sangat2 multiprinted napkin tu, hubby ajak aku pi tengok kat mothercare nanti walopon aku da bgtau harganya..hoho..**aku rasa hubby pon nak tengok anak dia comey dibedung ngn napkin corak2 tu jugak kot.haha.**baru la grand gitewwww kan sayanggg…hakhakhak

oke, no idea dah..nak main ngn baby yang x reti duk diam kat dalam nih pulak.hee.. bai bai. 😀

 

Advertisements

4 responses »

  1. Tetiba pun ter-excited sama. 😀 Semoga Allah permudahkan segalanya. 😉 Nanti boleh share pengalaman bersalin & 1st time jaga baby. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s