31st week

Standard

i’m 31st week pregnant!! hooraayyy!! 31st week journey with lots of ‘disaster’ and fun.hehe.

yup, my baby has less room to bersilat.syiann baby ibu nh.hehe..tapi even ruang da makin sempit pon dia masih sangat aktip bermain kat dalam nih haa..part sleeping most of the time tu agak x betui untuk baby aku .sebabnya, most of the time dia duk men masak2 la, garu2 perut ibu la, gotong royong la dan macam2 lagi.smpai semput aku kadang2 dibuatnya.tapi seronokk!!!

kdg2 siap leh nampak perut bergerak n beralun2.hee..bila abah dia kaco, pandai lak dia surrender.haha.senyap plak dia x bergerak.men nyorok2 ngn abah le tu.isk2.

hubby pon sangat amajing bila dia pon dapat rasa pergerakan baby nih.siap main teka2 lagi..ni tangan baby..oppp, bukan2 ni pungkuk dia la…meh nak babab ckit..haha..

skrg balik keja dah xleh drive laju2 sbb baby salu bagi warning.haha.dia suh ibu bawak rilek2 saja.pandai baby nih kan.

oh, x sabaqnya nak balik raya. minggu dpan da msuk 32 weeks = 8 bulan. dah x lama lagiii..heee

 

 

 

 

 

Advertisements

One response »

  1. amboii! tak boleh blah..hahaha..siap main masak2 dlm perut..ade bunyi ketung ketang ke?? haha..bestnyahh!! jaga diri baik2 yer..selamat hari raye..maaf zahir batin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s