ramadhan

Standard

assalamualaikum..

bek skit bagi salam dulu sebelum menerjah teros.hehe. hari ni dah 10 Ramadhan dan rasanya x terlewat lagi nak mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua yang tengah skodeng blog aku nih.hehe**bajet cm ramai ja skodeng..bluwekk** Alhamdulillah dah 10 hari aku berjaya posa. target  aku nak posa penuh tahun nih. ya la, ingat senang ka nak dapat posa penuh cm nih.**bleh ja, taun depan peknen lagi.hakhak**seblom bulan posa hari tu aku duk kata nak prektis posa, tapi x prektis2 pon. dah la kerap lapar.mulut  ni plak asik nak mengunyah ja. kalu lambat makan ja da penin2.riso gak bila membayangkan bulan posa tu buleh ka aku nak posa nih.hukhuk.walopon perempuan mengandung x diwajibkan posa tapi sayang rasanya nak tinggalkan. lagiplak nanti kena ganti balik. x bes la posa time orang len x posa.bek posa sama2, baru la terasa meriahnya.hee.

nasib baik baby pon x mengamok sangat kat dalam nih.cukup tu suma nutrien ibu nak sumbat masa sahor.segala supplement suma telan pastu susu anmum lagi. semoga baby debab2 lagi.hee..abah dah x sabar dah nak cubit2 pipi gebu dia.haha.hubby sangat eksaited n sangat x sabar nak tunggu baby keluar. sabar ya sayang…ujung bulan 10 x lama lagi.

minggu lepas balik kampung.semangat nak soping raya kunun.nak tengok kaftan yg chantek2.**x muat nak pkai baju kurung.haha**x stail la kalu pkai baju meksi org mengandung tu.**tamo2..nampak tua.hukhuk**skali tadak pon yg besh2 kat sana.so decide nak tengok kat jalan tar.nak suh adek bambam aku skodeng2 dlu.kalu larat aku nak ajak dia pi soping skali **InsyaAllah larat munyaaa!!**.mintak2 la bule curik masa sikit. yang amajingnya, larat la pulak aku jalan2 soping kat penang tu.hahah.tu yg semangat nak pi jln tar plak.isk2

weekend nih aku da berangan nak wat kukis. hubby suka makan beskut sarang semut makcik dia n aku da amek respi.plan ujung minggu ni nak wat. dia rajen nak tolong aku.**rajen la sebab dia nak makan**.aku dah plan banyak biskut nak wat nih.harap2 hubby rajen la nak tolong.hee..

oke la, kali ni punya bebelan hanyalah karangan and no gambaq. nnti kalu aku terbuat kukis ujung minggu ni aku apdet.haha.kalu x apdet tu maknanya x jadi la tu.hakhak.ole itu, sekian saja wat kali ini. selamat berposa semuaa!!!

Advertisements

6 responses »

    • ahaha..aku rasa sarang semot nih peberet ramai org…lambat lg la ko nk buat.aku wat dulu yee…kalu laki aku kate sedap, taun depan leh wat bisnes. meh beli ngn aku meh.haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s