the princess in me :P

Standard


haluuu…

me just x sabaq2 nak update tentang my baby.hee. smlm smgt amek EL semata2 nak pi hospital untuk checkup n booking for delivery. ya la, da masuk 7 bulan maa..x lama lagi baby sudah mau keluar melihat dunia.hee. and of kos nak buat 3D scan skali.hee..kalu lambat2 nnti dah xleh wat 3D sbb baby da sangat besar n ruang untuk melihat dia beraksi juga kurang.so, waktu yg ideal untuk 3D scan ni adalah dalam 24-28 minggu.**this is the last week, sbb tu ibu nak jugak pi scan 3D baby.hee**selagi x wat 3D nih, selagi tu aku asyik terfikir mcm mana la muka baby nih.ikut abah ka ibu.hee..cukup ka dak semua sifatnya..**insyaAllah cukup** dan paling penting jantina baby.huu.selama ni asyik kompius tatau laki ka pempuan sbb last scan hari tu dokter mcm x kompem.huk2

akhirnya, semuanya terjawab semalam bila da dapat buat scan 3D di KPJ Kajang.dokter sangat baik tapi mungkin dia x cakap banyak sbb penat melayan ramai sangat patient. dapat nombot pukul 10.30, pukul 12.15 baru sampai turn.huhuh..penat woo menunggu.hukhuk.tapi, penat itu hilang bila dapat tengok my baby yang sangat aktip n cute nih. dokter kata my baby ni tembam sbb pipi dia bulat n chubby.meh kita skodeng meh.

give me 5 yoooo!!

baby ngantok.2 kali menguap haa..**kuat tidoq pa nihh**

chubby kan dia.hee

heee…suka sangat tengok baby beraksi kat dalam nih.macam2 gaya dia wat tapi asek bagi tepi ja..tamo tunjuk muka depan2.isk2.xpa la, tungu dia keluaq nanti ibu tengok la dia puas2.hee.nampaknya mimpi abah tu betui.abah mimpi baby ni baby pempuan n sangat comel n tembam.hee.awai betoi baby bagi hint kat abah.hehe

Syukur Alhamdulillah my baby sihat semuanya.sekarang berat baby da 1.3 kg.caiyok2 untuk tambahkan lagi berat ya baby.heee

Ibu & Abah love you.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s