5 bulan.

Standard

wow, sedar x sedar dah 5 bulan aku pregnent.heee…

makin sihat n makin kuat makan. bayangkan dalam masa sebulan berat aku naik 5 kelo!!! seryes tekijut aku.haha.tapi tapa, ni berat ibu+baby.hee. macam2 aku nak makan sekrang. latest punya mengidam adalah beger tepi jalan..ikutkan hati nak suh hubby beli dua tapi bila pikir2 balik macam banyak sangat pulak..hubby pun x suggest sangat makan banyak sebab burger pon bukan elok sangat untuk baby.**tapi kalu baby teringin jugak nak wat macam mana..huu**.ingat nak stori pasal haritu punya checkup tapi aku tadak mood sebab dokte cam malash2. gambar baby pon dia x bagi. huh. tunggu bulan depan punya checkup pulak macam mana.huh.

see…dah boleh rasa baby gerak2 bila da masuk 5 bulan nih.hee..and yeahh, aku da rasa baby gerak2 n minggu ni sangat la aktif dia golek2 kat dalam nih.hoho.**sekarang tengah taip pon bole rasa baby aktip golek2. baby ni aktip di siang hari.hee** sbenarnya aku da stat rasa lama da.masa da tengah 4 bulan tu kot. time tu tengah baring mengiring sambil tengok cita korea kat leptop. tetiba rasa mcm something ‘tumbuk’ perut dari dalam..bila hubby bangun dengan eksaitednya aku bgtau aku dapat rasa baby gerak2. tapi hubby kata bukan kot sebab awal lagi **perut aku x besar sangat lagi masa tu**, mebi angin dalam perut kot..kecewa skit tapi masih berharap aku akan rasa lagi. sekarang, hari2 aku rasa.hee.even tengah drive dalam jem pon bole rasa. **senyum sorang2.hee**

oke la.malas nak tulis panjang2.tiba2 keja banyak pule.uhuuu..oh ya, satgi nak balek penang. 3 weeks in a row weekend kami balik kampung. weekdays ja ada kat umah. mula2 memang rasa penat tapi rasa seronok pon ada. ekceli aku nak update gambar kawen aku haritu **maklumla, sekarang kan musim orang kawen.haha** nak la jugak tumpang skali.hoho. tapi macam x sempat plak. esok la kot kalu rajen.haha 😛

p/s: umah da ada streamyx, boleh la update dari rumah terus. tayah tunggu kat opis bru nak update.heee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s