sickness

Standard

urghhh…this morning sickness is killing me.

tapi hubby cakap x baik mengeluh sebab Allah bagi ujian ni untuk menghapuskan dosa2 dulu.

mak pon cakap itu perkara biasa untuk orang mengandung. tapi bersyukur sangat2 sapa yang pregnant x kena sakit pagi nih.tapi aku rasa nama dia x patut la morning sickness. dia kena all day sickness baru betul.bukan pagi2 ja yang rasa x sehat nih.satu hari haa…

kalu ikutkan hati nak ja aku mintak kat dokte mc sebulan. nak rest kat rumah. tak pon mintak surat recommendation dokte suh tuka tmpat keja dekat skit. jauh la ttdi nih.huh.tapi xbleh sebab aku kan baik dan bertimbang rasa.cewaaahhh..lagi plak kat opish x cukup org. 2 org da resign tapi pengganti tarak lagi. kesian kt yg kena rotate shift tu nak cuti tadak sapa ganti. hukhuk.

huh.oke la.stakat itu saja luahan hati aku pagi jumaat nih. hari ni half day.da la semalam mc lagi. maap ye bos. hee. petang nih nk balik kampung.eksited2 sbb da sebulan x balik ha.miss my mummy n abah.famili mertua plak pi langkawi.huwaaa…nak ikott!!plan asal memang aku n hubby pi langkawi follow mereka tapi da aku duk penin2 cmni, memamg xleh nak pi mana2 la.huuu… sedeyyy :((

oke la.baibai.

Advertisements

3 responses »

  1. nad, besa la tuh.dugaan orang mengandung. hehehe. esok2 dah beranak tgk muka anak, ilang sume sakit2 tuh.

    *gaya cakap mcm aku pernah beranak la plak*. haha

  2. nad!!!! mana nk tgk pic kawen hang???
    alolo siannye mummy ni kena morning sickness teruk2…
    sabar la ye…dugaan tuhan nak bagi, mana tau nnt dah keluar baby tu senang je nak jaga dia kan tak merengek tak banyak songeh…
    kira dugaan tu dapat sekarang la…
    im happy for u nad!

    nak jumpa nak jumpa.!

    • @huiren – ehe..tgh sabar la nih.adeh.lambat lagi nak tgk muke anak tu.haha

      @mira – x aplod lagi..x simpan dalam leptop aku.duk kate nak amek kat leptop adik aku smpai skrg x teramik lagi. nanti aku apdet yee…hee…nanti aku da sehat sikit kite jumpa ya!! i mish uuu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s