gumbira

Standard

kenapa aku rasa gembira??

sebab semalam hubby da balek.manyak syiokk ooo..

sebab semalam jumpa gorgor a.k.a doory  **aha, lame x panggil kau gorgor** and she told me some shocking news and i’m hepi for her.

sebab hari ni nak balek rumah..banyak persiapan yang x siap lagi…

sebab ujung minggu ni nak pi kenduri besfren hubby..

itu saja.

hehh..tadi rasa macam banyak ja benda yg aku rasa hepi. bila da list out mcm ni rasa sikit plak.haha.

anyway, it’s good to hear that lot’s of my friend are  getting enggaged/married. i know what u feel deep down inside your heart because i already go through all that first before you olllzz okeyyy…mesti rasa neves tapi eksited.cuak tapi x sabar dll.

ramai yang tanya aku pasal duit hantaran. nak tau kadar semasa. bole plak cemtu ehh..tapi ni memang stended la orang skrg.tapi bagi aku, ikut kemampuan bakal suami la.jangan la tinggi sangat tapi kalau bakal suami sanggup xpa.jangan la sampai berhutang.wat loan bank la, along la, angah la semata2 nak nampak granddd gitewww..

letak rendah2 pon xpa, janji cukup nak wat kenduri.kalu pelamin tu share2 ngn bakal suami pon bole.kumpul la duit awal2. aku rasa kalu sekarang pakej pelamin RM 3000 pon da cukup grand da. **macam perunding majlis perkahwinan plak aku nih.haha**

oke lah. tetiba habis idea plak nak crita padahal tadi kemain macam2 aku nak story. nak stop sat. satgi kalu idea tetiba mai balik aku sambung yaaaa…

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s