makan

Standard

aku sangat suka makan sebab aku ‘chenta’kan makanan.

salu teringin nak masak macam2.

semngat surf2 resepi yg nmpk cm sedap2 kat myresepi.com

bila tengok JJCM, mesti aku terliuq..nampak tempting kottttttttt….

tambah pulak time tu tengah kebuloq tahap gaban…

aisehh..

salu cerita kat hubby tempat makan yg bes2

tapi……

mesti kena marah pastu.haha *padan muka*

aku xleh makan sesuka hati sebab nanti aku gemok.

bila aku gemok, aku dah rasa x cun.

hubby pon x suka aku gemok.

dia suka aku kurus macam model so dia rasa aku howttt.. **skrg pon da howtt paaaaa**

banyak benda yang aku suka xleh makan.

especially nasikkkk!!!!!!!!!

tapiiiiii……….

semua nih untuk kebaikan sendiri jugak.

kalu gemok senang dapat penyakit.

3 serangkai la (jantung,drh tinggi, keciang manis), 2 serangkai la, berangakai2 la. *macam2*

bila tua2 nanti pon maseh maintain kurus mesti org tgk anak ngn mak macam adik kakak. *pewitttt2*

kan bagus tu.

oleh itu, terpaksa sacrifice nasik dan makanan2 yg sedap2 tuuu

nasib baik la jugak hubby konsider leh makan yang sedap2 tu sekali sekala..

masyehhhhhhhh sayanggggggggggggggg!!

 

ohhhh…baru lepas google nasi goreng and dessert. look what i’ve found. isn’t it soo tempting **drooling**


me:teringin sangat nak makan nasik goreng cemni. can i have this for dinner syg??

hubby:NOOOOOO!

me: huuuu..oke dearrr.. @_@ *ppbbtttttt*

me: this one look delliiccciiioouuussssssss!!!

hubby: NO!

me: mengidam nak makan choc kek la syg.

hubby: alasan. NO.

me: this one look healthy.bole makan?

hubby: tengok dulu cemna. hmmmm..

 

P/S: healthy food is good.

Advertisements

One response »

  1. nad!!!!!!!!!!!!!!!! omg omg!!!

    rindu nyaaa…. lama x jumpa. kat internet pon tak jumpa!
    rindu rindu ok… dah kawen plak tu kan!!!! damn! langkah bendul.. hahahaha…

    aku da tunang dah baru je 15/01/11 lepas. kenduri umah ang bila?
    nak password nk baca entry mrs iqbal tu…

    weh, cari aku add aku kat fb k. (amira wahida)

    congrates btw dah jadi bini orang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s