salam ramadan … :P

Standard

assalamualaikum…..

ece.baek sket sempena 1st day posa. 😀 selalunya men hentam blasah ja apa nak tulis.hee

apsal aku rasa posa kali ni x meriah mcam dulu2 eh??bangun sahur tgk mmu hambar ja.kedai bawah x bukak, lengang plak tu.gila tak bes.teringat kenangan soq dgn petom2 beramai2 mcm geng taliban time beta dulu. memang meriah abes la.tambah2 awal posa.hukhuk.skrg time da keja trus rasa x bes.bangun sahur pastu xleh tdoq da sbb nak siap2 p keja.kalu opis kat cyber leh gak rilek2 lagi.ni da opis kat ttdi, memang x la kan nak rilek2 sana sini.huuu..penat2.bleh betambah kurus aku cemni.hoyeahhh..itulah yang kita mahukan…taget bulan posa, turun 3 kg.haha.macam bole.cayok la jenjen.over plak tengok taget tu.. 😀

da opis pon kat area kl ni kan, kompem2 la jem x hengat.kalu drive pagi2 leh tahan lagi jem tu.kalu time balek nak drive, menanges gak la aku bukak posa sorang2 dlm keta.haha.so,solutionnya adalah merempit pagi2 ke ttdi dan merempit balek ke cyber wit hubby.baek x laki aku???baekk kannnnn…sanggup pagi2 hantaq aku pi opis, patu patah balek p opis dia.then petang mai amek aku kat opis then bawak aku balek…uwaaaaa…terharu2..isk..isk..*semoga jodoh kami berkekalan sehingga ke akhir hayat..aminnnnn*

p/s:ehe..kepade petom2, bile nak bukak pose same2??btaw awal2.senang leh mintak pemisen dari laki aku.heeee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s