~excited mood~

Standard

helo2…

sekarang rasa sangat bosan tapi eksited. cemanna tu?? ntah.x reti nak eksplen.paham2 sendri la. petom2 len suma p melaka sempena “girls day out” but me? stranded in my empty room and currently listening to 2PM. why me kenot go???of kos la my hubby x bagi.huuuu..sedey2.nak polo membe2 pon x bagi.dekut leee..huuuu

why me eksited???hahahahaha…kenot story yet.nanti kne marah.yang pastinya ujung minggu ni sgt bnyk menda untuk di buat, di soping n di beli. da la senin ni da final exam aku di mmu.sementara tu kna sambil2 stadi gak le.caiyok2 jenjen!!!!semoga dapat result terbaek sempena final sem nih. 😛

waaa…tetiba bla teringat hubby kna p kursus 8-22 mei nih, sangat sedey!! bru ja plan ujung minggu depan nak wat suma soping moping pastu nak jalan2 ke melaka sempena memperingati kenangan masa muda dulu.haha.lawak leee.wekkkkk. 🙂

tapi……..

tepaksa kensel.waaa..sedih2.huu.nak wat cmna.sabaq ja la cek oiiii…macam len kali taleh p dah.isk3

oh. hari ni hari khamis n esok jumaat.esok aku present fyp!!!! org len suma da setel aku bru nak present. lambat betoiii.huuu. wish me luck!! semoga sumanya bejalan lancar.aminnnnnn

baeklah.malas nak tulis panjang2.nak sambung eksited n berangan2 jap kalo sempat. baibaibai~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s