~week 4~

Standard

oke.sekarang da masuk week 4 dan keja pulak makin betimbun2. ‘movie mood’ da abes and ‘belajar mood’ suda mariiii…tapi…aku plak yang x sehat..huhu.nak wat keja pon x semangat.sekarang ni memang musim orang saket kot kan.rasanya ramai da yang terkena virus nak demam + sakit tekak + selesema aku nih.haha.nasib la kan. aku pon mesti bejangkit dari orang yang x sehat jugak.nasib aku la jugak kan.haha. oke la,disebabkan banyak sangat kerja, meh aku nak wat senarai reminder untuk minggu nih supaya aku x lupa yang aku banyak keja.ya mariii mariiii mariiiiiii

jenjen’s works for this week:

1. siapkan slide untuk ITP presentation *malasnyaaa okeee*

2. ITP presentation on wednesday pukul 10.05 pagi *cuak!!cuak!!*

2. french quiz on thursday *sila hapal jenjen!!*

3. jumpe mr bala pasal FYP hari khamis *caiyokkkk!!*

4. lab report AFT 1 yg kne submit week 5 *lambat lagiii..hehe*

aha..itu saja senarai kerja jenjen untuk week 4..mari siapkan presentation slide sambil tengok anime!!!

gambatte-ne-1

p/s: agak2 kalau sambil tengok anime jadi x keje??hmmmm….[sambil mengurut2 dagu dan memintal2 rambut]…eh jap..nak puasa ke x sok nih??hmmm……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s