~fyp~

Standard

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rase nak jerit kuat2..sekuat hati yang mungkin!! terasa juga seperti ingin berpesta kerna akhirnya dapat jugak tajuk fyp!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi skali…

memang x sia2 la aku monteng klas french. melepak kat bilek lecturer hampir 2 jam untuk dapatkan tajuk. lega hati. senang hati. dah bole ronggeng2 dengan gumbiranya…hohoho. tengkiyu kepada nad shah sebab teman aku g jumpe lecturer selama hampir 2 jam tu.

baru la ada semangat siket nak apdet blog. baru la terasa riang ria hari raya.kalu x nak bkk blog pon malas.tiada mud untuk menaip kerna bizi search untuk fyp.demmm~!!

oke jenjen…caiyok2..kamu harus buat fyp dengan betul2!!!!

p/s: saket kaki laaaa…huhu

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s