~yuhuuu~

Standard

alo alo alo…..

disebabkan atas permintaan ramai,aku pon apdet  la blog aku sbb ade org tu kate dia da tataw nak stalk blog sapa si dia paksa aku apdet.muhahahha

demit,tgn aku menggeletar sbb kesejukan.sejok gile kot opis nih.minggu lepas punye la tade keje.asek halp day je. minggu nih besepah2 kne ikot teknisen gi kilang la,gi balai la,g kemana2 saja la.at least ade gk la mende leh blaja.bagos gk la tu kan dr duduk saje lepak2 wat saket bontot je seharian dlm opis.hohoho..

sini xley online ym.buhsan lerrr….tataw nak wat pe.nak eskep lg takot kantoi.huhu.len kali kne tuntut ilmu ngn master doory nih. care2 nak eskep dari opis.hahaha.

tbe2 rindu lak nak blik cyber.huuu.penat la ulang alik tg pendang-bkt metajam.huuu.jauh kut.sejam lebih gk la nak smpai sini.tu pon kalu bwk slow.kalu speed leh le dlm 45 menet.tu pon sbb kalu aku kuar umah lmbt.abeh minyak kete bapak aku.da la skoler x masuk lg.huwa2.kalu lmbt lg masok gamaknye kne gi pinjam along le nih.hahaha. tbe2 aku rase aku da hebat gile bwk kete.siap leh drift lg tu.haha.

ape lagi aku nak merapu nih???haiyoh2.patotnye skrg ikot teknisen kuar. tp die x ajak2 pon lagi.huhu.alamatnye lpk dpn kompiter lg le.sebbek ade kompiter.kalu tak leh mati kebosanan aku.huhu.pikah plak mc lg hari nih.seryes bosan tade geng.uhuuu

aha..lagi satu seronot jgk la inten cni sbb laki aku ade cni lagi.hehehee.die salu bwk aku gi lunch tmpt bes2. sdp siotttt.ahaha.makin gemok la aku nnti.*tp x gemok pon.wekkkkk*

okes la.nak surf2 ape yg patot. facebook,frenster my space sume taleh bukak.so bace harian metro,utusan,berita harian je la yg aku mmpu.gile berimpomasi aku pasnih.nnti kalu nak taw latest brita tnyela aku.muahahha :))

oke la..daa~!!

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s