~hepi besday romet saye-intan~

Standard

pada tanggal 6 april hari tu genaple umor romet saye 22 thn. banyak x nampak nombot 22 tu??? cam da besa gile kan. kalu orang dulu2 da kawen n da beranak pinak da pon. tapi romet saye ni masih single mingle n ntah ebelebel ke x. muahaha. disebabkan miggu besday die tu adelah minggu di mana kebanyakan org ade midterm, so sume org just wish je la. “happy besday intan” πŸ˜€

bile sume da agak2 free,so kitorg pon celebrate di bawah fudkot hb3 ni je dgn mengoder domino’s pizza sebemban n kek choc indulgence yg pernah di rikues oleh besday girl. *mintak mahap le tade asap la kek tu.die dtg x seperti dlm gamba.haha* sbg rometnye,aku disuroh ntok blakon supaye die tertipu n terase sepraisssss yg kitorg wat ntok die.salu die da dpt bajet da. kali ni x terbajet la plak die kan. sebagai aktress yg bekaliber, aku bejaye memujuk die turun ngn alasan ade miting festari.hoho. bejaye jugak kitorg meng’sepraiss’kan die. πŸ˜›

dsc02154

*all of us*

dsc02129

sebelom dilantak

dsc02132

sedang melantak

dsc02144

selepas melantak

dsc02136

monster n me.. πŸ˜€

dsc02206

me, gorila n panda

dsc02150

besame kotak piza sbg kenangan

dsc02148

master mind n the actress. πŸ˜›

to intan katong:

happy besday to you.

semoge cepat kurus cam aku.

hepi2 salu

lebbiuuuu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s