~new semester new updates~

Standard

oho…new semester start again..yeah..ape azam semester baru nih??of kos la stadi rajen2.kene pulon2.hukhuk.pointer sem lps agk cm hrm tp bule la sket2 tp aku agk saket hati juge untuk beberape subjek n agak tidak berpuas hati.namun pasrah dan juge redha.huhuh.tp ade gak beberapa subjek yg ditarget mendapat gred trok tetibe okes..haha..siok nih..tp xde la siok sgt kan..hukhuk..ape2 hal pon sem nih kene pulon gk..

sem nih amek 2 subjek je..ENT 3026-diagnostic technology ngn MPW 2133-malaysian studies.

huuuu….malaysian studies tu ropenye pass/fail je.xkn pointer sem nih semata2 nak base on ent punye subjek kot..huwaaaaa…nak repair engine math 3 klas da pnoh pule.tu le.sape soh lmbt register.huhu..sedey2..tgk la sok nk gi jpe gina ngn lec engine math x pon mintak2 la ade org drop.huhuhu..sooo the very sad…huuuu..doakan la aku leh register ntok engine math ni ye.hukhuk

ekceli,bnyk sgt menda nak diupdate kan tapi cm malas nak tulis tp ni pon rasenye da agk pnjg aku bebel nih.huhuhuh..coming soon akan diupdate program sek@MMUKedah. bes wooo.tp sbb mlm ni xde idea nak ngarot ntok itu so tgk la sok o luse o bile2 rajen akan diupdate.harap2 la update cpt2 kan. mili mho da bising aku x update blog 29 hari.smgt die kire.hahaha

x lupe juge HAPPY BESDAY SITOTTT!!!!kamu sude masok di alam ketuaan bersama kitorg.hehe..we all lebbiu so much.xde pon gambo besday die.kalu ade nnti akan diupload lagi skali.hehehe.

oke lah..many updates will coming soon..just wait n stay tune viewing my blog..hehe..daa~

2832616272_5851c46ac6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s