~160708~

Standard

hepi besday to me..

hepi besday to me..

hepi besday to me..

hepi besday to me……

*nyanyi ntok diri sendri..haha*

ye..aku dilahirkan oleh mak aku pade pagi (subuh la sng crite) 16.7.87..21 taun lepas..lame da tuh..sbb tu umo aku pon 21..haha:D..tua da kan..yani kate aku da leh ngundi..die suh aku daptar cepat2 tp nnti aku nak sokong ape eh??hmmm..politik mesia kacauuu..haha..(tetibe je)

org 1st wish aku,of kos la laki aku kan..haha..tempatnye di depan lib mmu besaman kul 1200 tepat kot..haha..aku tgh gayut2 ngn mak tapi mak lupe..huhu..tapa2..selepas itu aku dpt wish dr sapa ntah..aku pon lupe..hehe..haaa,da hengat..romet2(intong n dyaz) aku wish…maseh2 n tahniah..anda berdua di tempat kedua..sile jgn rebot2 adiah eh..haha..

pastu rmai la yg stat wish aku..maseh2 sume..hehe..pada pagi harinye,setelah bangon tido n on pc,n on9 ym incik nyah n others pon wish dan juge dgn tanpa sgan silunye aku wat setatus selamat hari jadi ntok diri sendri..haha..poyo giles kan..haha..pedulik ape..besday gel la katekan..:D..onster yg paling lambat wish aku adelah mili..caom pon wish aku awal tau..blasah ko gk nnti..hehe..neway maseh2..hehe

at nite,my hubby gave me a baskin n robin icecream cake..waaa…so the very deliciousssss..we ate until half but still cannot finished it..so,anta nek atas bg kt member2 tapi sori la kitorg da telan bnyk gile..hehe..sedap2..maseh sygku..

*a heart from my hubby*

*mmm…so the very sedapppp*

sori la kepade sape2 yg x dpt rase..sbb die da nak cair..huhu..after eating2 the cake aku still lapa becos im craving for bihon goreng..(apekah bihon goreng??haha)..i propose to my hubby to go to SS2 as this is my day..tapi die wat ngengade lak nak wat esemen..rase nak blasah je..layan je..ropenye ade seswatu yg tesembunyi di situ..haha..da abes esemen die duk donlod2 mende pulak dah..lagi la aku bgg kan..nak nanges je rase..ade ke patot mlm besday duk kt bwh hb3 je..huwaaaa..sedey aku..pastu die ajk gi lib plak sbb batt notebook die nak abeh la plak kan..haih..aku layan je tp aku da agak sumthing da nih..haha..ropenye ade sepraissssssssssssss!!!..x tekejut pon sbb da agk tp tekejot juge sbb igtkan diorg nyorok jauh2 rupenye dekat kete intan je..muat gk eh korg monster2 nih..haha

**sambung update pd 210708..haha**

aritu x lrt nak tulih bg abeh sbb bz bnyk keje + nak balek umah..hoho..pd mlm besday aku diorg blikan aku kei ep si sbb laki aku pesan die yg blikan kek..hoho..1 barrel kot diorg bli..melantak kei ep si la aku..haha..baru pas yogagas makan kek eskerim + kei ep si pule,waaaa…bole gemokss gituu…riso2…tp x riso sgt..haha..bes2 mlm tu..feel like its sooo perfect becos i have all my friends an my love celebrating me all together meder..hehe..

*happy together meder*

*bersama kete gerakan-kete rasmi ntok besday sape2*

*wit my syg*

maseh kepade sume2 yg menjayakan besday yg sepraissss nihh!!! lebbiu2 allllll!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s