~semalam~

Standard

semalam adelah hari sabtu,so ini adelah weekend..ape aku buat mase weekend??hmm..smlm gi jalan2 pusing kl bersama sygku yg tersayang n juge adekku..

i tot nak pg lmbt sket sbb mlm seblom tu pon kitorg balek dr william pon da lambat..takot my hubby penat je kalu nk gerak awal2 nih..so,kitorg gerak tgh hari n smpai kt bangsar dlm kul brp ntah..pas amik adik aku,kitorg pon gi le ke mid kan sbb ctu je pon yg dekat..elok la die pon nak soping sbb jj ade,metrojaya pon ade..haha..layannn..aku pon ade gk la bli brg sket2 n dpt la baju selai..hoho..sonok gk sbb da lame x soping..huhu..tapi xpe,my hubby da janji ckp len kali leh dtg lagi kalu nak soping2..hehe..da jln2 kat mid tu kitorg pon da kebulo..so,kitorg brambos dr mid ntok ke kg bharu ntuk melantakssss…aku paw adek aku suh die blanje makan sbb die banyak duwet..haha..lega hati aku die blanje..lps mkn,nak gi lowyat plak la kan sbb minah tu ilangkan pendrive die yg abah blikan tu..rase cm nak blasah je..wat penat je mlm seblom anta die aku besengkang mate watkan esei ntok die..bile pendrive ilang sbb mane ntah die cmpak aku lagi la rase nak blasah die kan..hadoi2..sesampai di bukit bintang,my hubby pon gi paking kt bb plaza..jauh benau nak gi lowyatnye..tapi seronok gak aku cuci2 mata tgk baju2 n kasot2 yg lawa2…aaaaaa,nak soping!!!!!x sabaunyeee…tapi xpe,my hubby nak bwk lagi pasnih..hohoh..sonok2..:D jalan punye jalan gi bli pendrive sume kitorg pon anta adik balik n ktorg pon blah balik cyber..waaa..phenat btol jalan2..tapi seronok juge laaa..hehe..mlm tu tido x sedar ape dah sbb ngntoks+phenat..hoho

sonok2..nnti nak gi jln2 lagi tp bile weekend nih rmai sgt org..serabot jadiknye..

**our orange day**

sempat plak suh adik aku tgkpkan gamba kitorg time teman die mkn kat mekdi..lupe plak nak amek gmba ngn die..hahaha..:D

Advertisements

One response »

  1. oit..yeay first time comment! wah2 bejalann je die yek..nk kne marah ni.hehe.you’ve been tagged! buat skarang!

    p/s:mcm pnh nmpk je baju oren belang2 tu bwh katil aku smlam..ngehngehngeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s