~saye marah~

Standard

ade ke patot..smgt2 aku pegi klas kul 8 pagi skali x dpt sain attendance..bengang gile oii..bek aku tido dengan sedapnye dikala pagi yg sejuk n hujan nih…bole la plak kan org yg pgg attndace list tu simpan attendance list kat die..rase cm nak blasah je..almost half kot x sain lagi..yg ko pegi simpan tu sape suh..kalu aku taw sape yg x passing attendance tu rase nak gi maki2 je muke die..aarrghhh!!

yg lecturer pon satu..consider la sket..nih  tros kate tayah sain..bole la plak kan die ckp sape suh x mintak attendance kt die..mane la kitorg nih nak taw..hengat kan attendance circulating around..dont know la kan die stuck somewhere..huh..masok nih da 2 kali absent..ade lagi beberapa kali chance je lagi ntok monteng..apekah!!huhu…pasnih kne gi klas gk la..bengang aku bengang..phenat je bangon awl smgt2 nak gi klas..benci btol~

kelas di penghujung hari ni pon lagi satu yg membuatkn aku nyampah..kerek siot lec nih..aku rase nak blasah je die..da la nak ngaja pon cm x iklas je..asek mendengus2 je..pastu pandang2 org jeling2 kalu soklan yg die tnye tu kite x bg respon..eee..mmg nak kne btol le lec nih..tensen aku..lege sude bile jam sude menunjukkan kul 7..huhu

lagi 1 aku bengang ngn akak ytf sirah nih..aku amek item x bnyk kot..kck2 je..lebey kurang same cm yg aku bli ytf kne RM2.80 tu..skali ko aku tnye brape die kate RM4.00..bapak mahal weh..nak je aku ckp kt bro yg jage kaunter tu aku nye ytf 3 hengget je,tapi aku bek ati..x sanggop nk menipoo2 nih..aku pon menyatakan harge yg sbenarnye..oleh itu aku mengambil keputusan selpas ini ntuk makan megi n cereal je..jimat sket..da bole kurus lagi..haha..simpan duwet ntok soping kan lagi bagos..ee.x sabnye nk soping..bile eh nk gi soping??lambat2 sket pon tape..kumpul2 duwet bagi bejuta2 lemon dlu..hoho

di tgh2 mlm nih lapo kebulo la plak kan..sabau je la..lagi bbrpe jam da nak pagi..ole itu,sile tido..zZzZzZZZzz~

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s